• /
  • Çek Cumhuriyeti Vize Detayları

Çek Cumhuriyeti Vizeleri

KonsoloslukBüyükelçilik
Adres Abdi İpekçi Cd No: 71 Maçka İstanbul Kaptanpaşa Sok. No:15 GOP/Ankara
Telefon +902123688035 +903124056958
Faks +902123688035 +903124477395
E-posta
Web www.mzv.cz/istanbul www.mfa.cz/ankara
Başvuru Günleri Hafta içi çalışma günleri Hafta içi çalışma günleri
Vize Teslim Günleri Konsolosluk tarafından belirlenmektedir Büyükelçilik tarafından belirlenmektedir
Vize Ücreti 65 EURO 65 EURO
Belgeler FORM

Vize Tipine Göre Gerekli Bilgiler


Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiBüyükelçilik tarafından düzenlenmektedir
Gerekli Belgeler » 1. Bir adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
» formda iki imza hanesi de imzalı olmalıdır. 2. İki adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.Altı aydan eski süre içinde çekilmiş olmamalıdır. 3. Şirket antetli kağıda konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe
» aslı.Dilekçe içeriğinde tüm seyahat detayları
» vize alacak kişinin şirketteki görevi v.s. belirtilmiş olmalıdır. 4. Şirket imza sirküleri.( Fotokopi ) 5. Şirket güncel Vergi Levhası. ( Fotokopi ) 6. Şirket Faaliyet Belgesi. ( Son üç aylık dönem içinde alınmış olması gerekmektedir. ) 7. Şirket Ticari Sicil Gazetesi. ( Fotokopi ) 8. Şirket çalışanı ise SSK işe giriş bildirgesi.Son üç aylık maaş bordrosu. ( Fotokopi ) 9. Kişiye ait banka hesap cüzdanı aslı
» hesabında seyahat masraflarını karşılayabilecek en az 2.500 TL. / 3.000 TL. gözükmesi gereklidir. 10. Kredi kartı fotokopileri. 11. Davet mektubu. 12. Otel rezervasyonu. 13. Uçak rezervasyonu. 14. Seyahat Sağlık Sigortası.Sigorta geçerlilik tarihi seyahat başlangıç tarihinden bir gün önce başlatılmalı ve seyahat bitiş tarihinden bir gün sonrayı kapsamalıdır.Seyahat Sağlık Sigortası ödeme makbuzu istenmektedir. 15. Öğrenciler için Öğrenci belgesi.
Önemli Bilgiler
Not
Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiB
Gerekli Belgeler » 1. Bir adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
» formda iki imza hanesi de imzalı olmalıdır. 2. İki adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.Altı aydan eski süre içinde çekilmiş olmamalıdır. 3. Şirket antetli kağıda konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe
» aslı.Dilekçe içeriğinde tüm seyahat detayları
» vize alacak kişinin şirketteki görevi v.s. belirtilmiş olmalıdır. 4. Şirket imza sirküleri.( Fotokopi ) 5. Şirket güncel Vergi Levhası. ( Fotokopi ) 6. Şirket Faaliyet Belgesi. ( Son üç aylık dönem içinde alınmış olması gerekmektedir. ) 7. Şirket Ticari Sicil Gazetesi. ( Fotokopi ) 8. Şirket çalışanı ise SSK işe giriş bildirgesi.Son üç aylık maaş bordrosu. ( Fotokopi ) 9. Kişiye ait banka hesap cüzdanı aslı
» hesabında seyahat masraflarını karşılayabilecek en az 2.500 TL. / 3.000 TL. gözükmesi gereklidir. 10. Kredi kartı fotokopileri. 11. Davet mektubu. 12. Otel rezervasyonu. 13. Uçak rezervasyonu. 14. Seyahat Sağlık Sigortası.Sigorta geçerlilik tarihi seyahat başlangıç tarihinden bir gün önce başlatılmalı ve seyahat bitiş tarihinden bir gün sonrayı kapsamalıdır.Seyahat Sağlık Sigortası ödeme makbuzu istenmektedir. 15. Öğrenciler için Öğrenci belgesi.
Önemli Bilgiler
Not
Vize Ön Başvuru Formu
Captcha

Vize Ara


Sosyal Medyada Entaş




© 2014 | Gizlilik İlkesi
Tüm Hakları Saklıdır

Faydalı Linkler

E-Bülten

İletişim Bilgilerimiz
0 (212) 354 24 24
entas@entas.com.tr
faks: 0 (212) 354 24 98
Anasayfa | Entaş Turizm Hakkında | Enka Grup | İnsan Kaynakları | Sıkça Sorulan Sorular | İletişim