• /
  • Birleşik Krallık Vize Detayları

Birleşik Krallık Vizeleri

KonsoloslukBüyükelçilik
Adres Meşrutiyet Cd No: 34 Tepebaşı İstanbul Şehit Ersan Cad. 46/A Cankaya Ankara
Telefon +902123346525 + 9021 +903124686230
Faks +902123346504 +903124683214
E-posta britconemb@fco.gov.uk
Web www.britishembassy.org.tr www.vbm.com.tr
Başvuru Günleri Hafta içi çalışma günleri Hafta içi çalışma günleri
Vize Teslim Günleri Konsolosluk tarafından belirlenmektedir Büyükelçilik tarafından belirlenmektedir
Vize Ücreti 380 TL 380 TL
Belgeler TASLAK FORM

Vize Tipine Göre Gerekli Bilgiler


Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiBüyükelçilik tarafından düzenlenmektedir
Gerekli Belgeler » 1- Vize başvuru formu.İngilzce olarak online doldurulmalıdır.İleteceğiniz belgeler ve ekte yer alan bilgi formuna istinaden başvuru formunuzu doldurup gerekli randevu işlemlerini organize ederek sizi başvuru merkezinde karşılayarak vize başvuru sürecinizi başlatmanızı sağlayabiliyoruz. 2- Dilekçe ingilizce
» antetli kağıda yazılmış olmalıdır.Gidiş amacı giden kişinin firmadaki konumu gidiş tarihi gibi detay bilgilerin verilmesi önemlidir. 3- İki adet yeni çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz
» fotoğraflar 6 aylık süreden daha eski olmamalıdır. 4- Ticari seyahatlerde davetiye gerekmektedir. 5- Firmaya ait faaliyet belgesi İngizce olmalıdır.Ticaret odasından ingilizce olarak temin edilmektedir. 6- Firmaya ait ticari sicil gazetesi ingilizce olarak hazırlanmalıdır.Firmanın ilgili kısmına ait bir çeviri yapılması yeterlidir ( tercüme bürosu yada noter tasdiki gerekmemektedir.) 7- İmza sirküleri ve Vergi Levhası. 8- İşe giriş bildirgesi
» maaş bordrosu
» mali durum evrakları v.s. 9- Pasaport fotokopisi
» geçerlilik bitim sayfası ve son sayfa ile beraber teslim edilmelidir. 10- Pasaportunuzda vize basılacak boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. 11- Pasaportunuzunda yırtık da bulunmamalıdır. 12- Onsekiz yaşından küçük çocuklar için anne ve baba tarafından noter tasdikli muvafakatname gerekmektedir.İngilizce olarak aslı ve fotokopisi ile beraber başvuru merkezine ibraz edilmelidir.Anne yada Baba ile seyahat etmesi mecburi olmayan durumlar için ayrıca noter muvafakatnamesinde hem anne hemde babadan yurt dışına tek başına seyhat edebilir izni verilmelidir.Ayrıca Anne ve Baba kendi el yazıları ile çocuğun tek başına yurt dışına seyahat edebileceğini bu doğrultuda vize verilmesini belirtmelidir. Normal şartlarda 18 yaş altındaki çocuklar için verilecek vizeye beraberinde seyahat edeceği anne yada babasının pasaport bilgileri aktarılmaktadır ve aktarılan isim olmadan seyahatini gerçekleştirememektedir. 13- Öğrencilerden öğrenci belgesi istenmektedir. ( İngilizce ) 14- Başvuru sahibi adına iletilecek banka hesap cüzdanında yada hesabını gösteren bakiye
» seyahat masraflarını finanse edecek miktarda olmalıdır.Maddi durum belgeleri vize alımınızı direkt olarak etkilemektedir. 15- Uçak ve Otel rezervasyonu yada kalış yapılacak yerin detaylı adresi ve irtibat numarası. 16- T.C. Kimlik Fotokopisi.
Önemli Bilgiler
Not
Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiBüyükelçilik tarafından düzenlenmektedir
Gerekli Belgeler » 1- Vize başvuru formu.İngilzce olarak online doldurulmalıdır.İleteceğiniz belgeler ve ekte yer alan bilgi formuna istinaden başvuru formunuzu doldurup gerekli randevu işlemlerini organize ederek sizi başvuru merkezinde karşılayarak vize başvuru sürecinizi başlatmanızı sağlayabiliyoruz. 2- Dilekçe ingilizce
» antetli kağıda yazılmış olmalıdır.Gidiş amacı giden kişinin firmadaki konumu gidiş tarihi gibi detay bilgilerin verilmesi önemlidir. 3- İki adet yeni çekilmiş fotoğraf arka fonu beyaz
» fotoğraflar 6 aylık süreden daha eski olmamalıdır. 4- Ticari seyahatlerde davetiye gerekmektedir. 5- Firmaya ait faaliyet belgesi İngizce olmalıdır.Ticaret odasından ingilizce olarak temin edilmektedir. 6- Firmaya ait ticari sicil gazetesi ingilizce olarak hazırlanmalıdır.Firmanın ilgili kısmına ait bir çeviri yapılması yeterlidir ( tercüme bürosu yada noter tasdiki gerekmemektedir.) 7- İmza sirküleri ve Vergi Levhası. 8- İşe giriş bildirgesi
» maaş bordrosu
» mali durum evrakları v.s. 9- Pasaport fotokopisi
» geçerlilik bitim sayfası ve son sayfa ile beraber teslim edilmelidir. 10- Pasaportunuzda vize basılacak boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir. 11- Pasaportunuzunda yırtık da bulunmamalıdır. 12- Onsekiz yaşından küçük çocuklar için anne ve baba tarafından noter tasdikli muvafakatname gerekmektedir.İngilizce olarak aslı ve fotokopisi ile beraber başvuru merkezine ibraz edilmelidir.Anne yada Baba ile seyahat etmesi mecburi olmayan durumlar için ayrıca noter muvafakatnamesinde hem anne hemde babadan yurt dışına tek başına seyhat edebilir izni verilmelidir.Ayrıca Anne ve Baba kendi el yazıları ile çocuğun tek başına yurt dışına seyahat edebileceğini bu doğrultuda vize verilmesini belirtmelidir. Normal şartlarda 18 yaş altındaki çocuklar için verilecek vizeye beraberinde seyahat edeceği anne yada babasının pasaport bilgileri aktarılmaktadır ve aktarılan isim olmadan seyahatini gerçekleştirememektedir. 13- Öğrencilerden öğrenci belgesi istenmektedir. ( İngilizce ) 14- Başvuru sahibi adına iletilecek banka hesap cüzdanında yada hesabını gösteren bakiye
» seyahat masraflarını finanse edecek miktarda olmalıdır.Maddi durum belgeleri vize alımınızı direkt olarak etkilemektedir. 15- Uçak ve Otel rezervasyonu yada kalış yapılacak yerin detaylı adresi ve irtibat numarası. 16- T.C. Kimlik Fotokopisi.
Önemli Bilgiler
Not
Vize Ön Başvuru Formu
Captcha

Vize Ara


Sosyal Medyada Entaş




© 2014 | Gizlilik İlkesi
Tüm Hakları Saklıdır

Faydalı Linkler

E-Bülten

İletişim Bilgilerimiz
0 (212) 354 24 24
entas@entas.com.tr
faks: 0 (212) 354 24 98
Anasayfa | Entaş Turizm Hakkında | Enka Grup | İnsan Kaynakları | Sıkça Sorulan Sorular | İletişim