• /
  • İspanya Vize Detayları

İspanya Vizeleri

KonsoloslukBüyükelçilik
Adres Karanfil Aralığı Sk No:9 İç Levent Abdullah Cevdet Sk No:8 Çankaya Ankara
Telefon +902122707414 +903124380392
Faks +902123253031 +903124395170
E-posta
Web www.maec.es/consulados/estambul/es/home www.maec.es/subwebs/Embajadas/Ankara/tu/home/Paginas/home_tu_estambul.aspx
Başvuru Günleri Hafta içi çalışma günleri Hafta içi çalışma günleri
Vize Teslim Günleri Konsolosluk tarafından belirlenmektedir Büyükelçilik tarafından belirlenmektedir
Vize Ücreti 260 TL 260 TL
Belgeler FORM

Vize Tipine Göre Gerekli Bilgiler


Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiBüyükelçilik tarafından düzenlenmektedir
Gerekli Belgeler » Gerekli Ana Belgeler ; ( Çalışma durumunuza göre aşağıdaki belgeler eklenmelidir. ) 1. Eksiksiz doldurulmuş Schengen Vizesi başvuru formu. Her başvuru sahibi için (çocuklar dahil) bir adet Schengen Vizesi Başvuru Formu doldurulmalıdır. Pasaport sahibi tarafından başvuru formunun 37. kutucuğa ve en son sayfanın sonundaki aynı kutucuğa toplamda 2 adet imza atılmalıdır. Reşit olmayan kişilerin formları ebeveynleri tarafından imzalanmalıdır. 2. İki adet arka fonu beyaz normal vesikalık fotoğraf. 3. Kriterlere uygun pasaport (ve varsa eski pasaportlar) ve tüm işlenmiş sayfaların fotokopileri (kimlik bilgileri
» geçerlilik süreleri
» vizeli
» kaşeli
» mühürlü tüm sayfalar) Seyahat dönüşünden itibaren en az 3 ay geçerli
» 2 adet boş vize sayfası olan
» Veriliş tarihi 10 seneden eski olmayan
» Herhangi bir hasar görmemiş pasaport ve varsa eski pasaportlar. 4. Nüfus cüzdanı fotokopisi. 5. Kriterlere uygun Seyahat Sağlık Sigortası. Schengen ülkelerinde gerçerlidir ibaresi olan
» En az 30.000 Euro teminat bedeli olan
» Seyahat süresinin tamamını kapsayan
» Ayakta
» yatakta
» bütün tedavi masrafları ve hastalık veya vefat halinda ülkeye dönüş masraflarını kapsayan
» Sigorta şirketinin anteti üzerine basılmış seyahat sağlık sigortası. 6. Seyahat amacını ve planını anlatan dilekçe. 7. Gidiş-dönüş uçak rezervasyonu veya ulaşım aracına ilişkin kanıtlayıcı belgeler. Tüm ara seferler ve uçuş bilgileri detaylı bir şekilde sunulmalıdır. Otel rezervasyonu ve/veya seyahat planını gösterir belgeler. 8. Finansal Durumu Gösterir Belgeler (seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler) Bankadan alınmış orijinal kaşeli ve imzalı
» son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren hesap dökümü. Banka hesap dökümü son bir hafta içerisinde alınmış olmalıdır ve bu belgenin güncel olduğuna dair tarih/hesap hareketi görülebilmelidir. Hesapta 1 haftalık bir seyahat için en az 3500 TL civarında bir bakiye olması gerekmektedir. Varsa
» Türkiye?de veya Avrupa?daki gayrimenkul belgeleri (tapu ruhsat fotokopileri) Çalışanlar için ; 1. İşveren Yazısı: Görevi
» işe başlama tarihi
» maaş tutarı
» izin süresi ve işverenin çalışanın Türkiye?de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren antetli kağıda imzalı ve kaşeli belge. 2. Son 3 aya ait maaş bordrosu. 3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve son üç aya ait SGK Hizmet Dökümü. 4. Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı / Faaliyet Belgesi ( Son 3 aylık dönem içinde çıkarılmış olarak talep edilmektedir. ) 5. Vergi Levhası kopyası. 6. Resmi Gazete kopyası. 7. İmza Sirküleri kopyası. Şirket Sahipleri için; 1. Şirketin antetli kağıdına seyahat planını
» amacını ve şirketteki ortaklığını/posizyonunu anlatan dilekçe. 2. Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı. 3. Faaliyet Belgesi. 4. Vergi Levhası kopyası. 5. Resmi Gazete kopyası. 6. İmza Sirküleri kopyası. Emekliler için; 1. Emekli maaşını gösterir orijinal belge (son bir hafta içerisinde alınmış banka hesap özeti)
Önemli BilgilerHer başvuru sahibi için (çocuklar dahil) aşağıdaki belgelerden oluşan bir dosya oluşturulmalıdır. Bir kişinin masrafları için ancak kişinin annesi, babası veya eşi sponsor olabilir. Bu durumda sponsor kişinin mali ve mesleki evrakları, aynı zamanda durumu
NotVize başvurunuz için sahip olduğunuz yeni pasaportunuz ve tüm eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.Alabileceğiniz vize süresi daha önce almış olduğunuz vizeler ve bu vizeleri kullanma sıklığınıza bağlı olarak değerlendirilmektedir.
Konsolosluk İşlem SüresiKonsolosluk tarafından belirlenmektedir
Büyükelçilik İşlem SüresiBüyükelçilik tarafından düzenlenmektedir
Gerekli Belgeler » Gerekli Ana Belgeler ; ( Çalışma durumunuza göre aşağıdaki belgeler eklenmelidir. ) 1. Eksiksiz doldurulmuş Schengen Vizesi başvuru formu. Her başvuru sahibi için (çocuklar dahil) bir adet Schengen Vizesi Başvuru Formu doldurulmalıdır. Pasaport sahibi tarafından başvuru formunun 37. kutucuğa ve en son sayfanın sonundaki aynı kutucuğa toplamda 2 adet imza atılmalıdır. Reşit olmayan kişilerin formları ebeveynleri tarafından imzalanmalıdır. 2. İki adet arka fonu beyaz normal vesikalık fotoğraf. 3. Kriterlere uygun pasaport (ve varsa eski pasaportlar) ve tüm işlenmiş sayfaların fotokopileri (kimlik bilgileri
» geçerlilik süreleri
» vizeli
» kaşeli
» mühürlü tüm sayfalar) Seyahat dönüşünden itibaren en az 3 ay geçerli
» 2 adet boş vize sayfası olan
» Veriliş tarihi 10 seneden eski olmayan
» Herhangi bir hasar görmemiş pasaport ve varsa eski pasaportlar. 4. Nüfus cüzdanı fotokopisi. 5. Kriterlere uygun Seyahat Sağlık Sigortası. Schengen ülkelerinde gerçerlidir ibaresi olan
» En az 30.000 Euro teminat bedeli olan
» Seyahat süresinin tamamını kapsayan
» Ayakta
» yatakta
» bütün tedavi masrafları ve hastalık veya vefat halinda ülkeye dönüş masraflarını kapsayan
» Sigorta şirketinin anteti üzerine basılmış seyahat sağlık sigortası. 6. Seyahat amacını ve planını anlatan dilekçe. 7. Gidiş-dönüş uçak rezervasyonu veya ulaşım aracına ilişkin kanıtlayıcı belgeler. Tüm ara seferler ve uçuş bilgileri detaylı bir şekilde sunulmalıdır. Otel rezervasyonu ve/veya seyahat planını gösterir belgeler. 8. Finansal Durumu Gösterir Belgeler (seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler) Bankadan alınmış orijinal kaşeli ve imzalı
» son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren hesap dökümü. Banka hesap dökümü son bir hafta içerisinde alınmış olmalıdır ve bu belgenin güncel olduğuna dair tarih/hesap hareketi görülebilmelidir. Hesapta 1 haftalık bir seyahat için en az 3500 TL civarında bir bakiye olması gerekmektedir. Varsa
» Türkiye?de veya Avrupa?daki gayrimenkul belgeleri (tapu ruhsat fotokopileri) Çalışanlar için ; 1. İşveren Yazısı: Görevi
» işe başlama tarihi
» maaş tutarı
» izin süresi ve işverenin çalışanın Türkiye?de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren antetli kağıda imzalı ve kaşeli belge. 2. Son 3 aya ait maaş bordrosu. 3. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve son üç aya ait SGK Hizmet Dökümü. 4. Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı / Faaliyet Belgesi ( Son 3 aylık dönem içinde çıkarılmış olarak talep edilmektedir. ) 5. Vergi Levhası kopyası. 6. Resmi Gazete kopyası. 7. İmza Sirküleri kopyası. Şirket Sahipleri için; 1. Şirketin antetli kağıdına seyahat planını
» amacını ve şirketteki ortaklığını/posizyonunu anlatan dilekçe. 2. Ticaret ve Sanayi Odası Kaydı. 3. Faaliyet Belgesi. 4. Vergi Levhası kopyası. 5. Resmi Gazete kopyası. 6. İmza Sirküleri kopyası. Emekliler için; 1. Emekli maaşını gösterir orijinal belge (son bir hafta içerisinde alınmış banka hesap özeti)
Önemli BilgilerHer başvuru sahibi için (çocuklar dahil) aşağıdaki belgelerden oluşan bir dosya oluşturulmalıdır. Bir kişinin masrafları için ancak kişinin annesi, babası veya eşi sponsor olabilir.
NotVize başvurunuz için sahip olduğunuz yeni pasaportunuz ve tüm eski pasaportlarınızı da ibraz etmeniz gerekmektedir.Alabileceğiniz vize süresi daha önce almış olduğunuz vizeler ve bu vizeleri kullanma sıklığınıza bağlı olarak değerlendirilmektedir.
Vize Ön Başvuru Formu
Captcha

Vize Ara


Sosyal Medyada Entaş




© 2014 | Gizlilik İlkesi
Tüm Hakları Saklıdır

Faydalı Linkler

E-Bülten

İletişim Bilgilerimiz
0 (212) 354 24 24
entas@entas.com.tr
faks: 0 (212) 354 24 98
Anasayfa | Entaş Turizm Hakkında | Enka Grup | İnsan Kaynakları | Sıkça Sorulan Sorular | İletişim